تمام مطالب

ارزیابی

ارزیابی محتوای دروس آفلاین در نیمسال اول 1400-99

ارزیابی دروس کم copyب به منظور ارتقاء کیفیت آموزش لینک ارزیابی دروس در سامانه مجازی، قسمت منابع دروس بارگذاری شده است.تقاضا می شود تا تاریخ 10 دی ماه در ارزیابی فایل های صوتی دروس شرکت نمایید.

قابل توجه طلاب درس قرائت قرآن

امتحان شفاهی قرائت

آزمون شفاهی تاریخ های برگزاری آزمون‌های شفاهی قرائت در قسمت برنامه امتحانات، سامانه دانش پژوهان قابل مشاهده می باشد.

صدور گواهی به صورت غیر حضوری

صدور گواهی به صورت غیر حضوری به منظور تسهیل و تسریع در صدور گواهی طلاب از این پس بدون نیاز به مراجعه حضوری

زمان انتخاب گرایش طلاب مجاز به انتخاب گرایش

image_2020_12_13-9_9_44_627_2ZC طلاب از 24 آذر تا 30 آذر فرصت دارند با مراجعه به صفحه شخصی و انتخاب گزینه ثبت درخواست، آیکن انتخاب گرایش گرایش خود را انتخاب کنند.

نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال 1400-99

image_2020_12_13-9_8_9_672_hRF امتحانات پایان ترم به صورت آنلاین و تستی انجام می شود.جهت مشاهده تاریخ دقیق امتحانات به سامانه دانش پژوهان، برنامه امتحانی مراجعه فرمایید.