تمام مطالب

قابل توجه طلاب گرامی

زمان حذف اضطراری تک درس

حذف تکدرس آخرین زمان جهت ثبت درخواست : ۶ خردادماه ثبت درخواست از طریق سامانه دانش پژوهان، گزینه "درخواست حذف درس" امکان پذير است.

شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال

اطلاعیه ستاد 5 براساس مصوبه ستاد از راه دور : ** امتحانات دروس عمومی سطح دو به شیوه تستی و به صورت مجازی برگزار می شود. ** امتحانات دروس گرایشی سطح دو به شیوه تشریحی و به صورت مجازی برگزار می شود. نکات تکمیلی و راهنمای شرکت در امتحانات متعاقبا اعلام می شود.

اعلام زمان ثبت درخواست بررسی غیبت های امتحانات میان ترم

بررسی غیبت های امتحانات میانترم طلابی که موفق به شرکت در امتحان میان ترم نشده اند، دلایل و مستندات خود را طبق روند زیر ارسال نمایند مرحله اول : ورود به سامانه دانش پژوهان مرحله دوم : کلیک روی گزینه ثبت درخواست مرحله سوم : کلیک روی درخواست جدید مرحله چهارم : درخواست بررسی غیبت امتحانی مرحله پنجم:انتخاب نوع امتحان : میان ترم مرحله ششم : تایپ علت غیبت و پیوست کردن مدارک مرتبط با غیبت

اعلام زمان تعیین گرایش

123 جهت انتخاب گرایش مورد نظر به سامانه مروارید، مکاتبات اداری، فرم های درخواست، درخواست تغییر رشته مراجعه فرمائید.

امتحانات میانترم 21 اردیبهشت

21 اردیبهشت امتحانات میانترم دروس عمومی به صورت تستی و آنلاین برگزار می شود . امتحانات میانترم دروس گرایشی به صورت تشریحی برگزار می شود .

امتحانات میانترم 19 اردیبهشت

19 اردیبهشت .. شیوه برگزاری آزمون دروس عمومی؛ آنلاین و تستی و زمان پاسخگویی : 30 دقیقه شیوه برگزاری آزمون دروس گرایشی؛ آنلاین و تشریحی و زمان پاسخگویی : 90 دقیقه