تمام مطالب

توجه به تاریخ و ساعت امتحانات در سامانه دانش پژوهان

توجه به تاریخ و ساعت امتحان copy با توجه به آمار زیاد شرکت کنندگان در روز های امتحانات پایانی ساعات برگزاری امتحانات پایانی در سه بازه زمانی تعریف شده است.بازه زمانی امتحان2ساعت و پس از شروع به مد ت 1ساعت فرصت پاسخگویی دارید.

درخواست بررسی غیبت های کلاسی

غیبت های کلاسی copy طلاب گرامی فرصت دارند درخواست خود را از تاریخ 29 آذر تا 3 دی ماه در سامانه دانش پژوهان ثبت نمایند.

طریقه موجه کردن غیبت امتحان پایانی

ارزیابی

ارزیابی محتوای دروس آفلاین در نیمسال اول 1400-99

ارزیابی دروس کم copyب به منظور ارتقاء کیفیت آموزش لینک ارزیابی دروس در سامانه مجازی، قسمت منابع دروس بارگذاری شده است.تقاضا می شود تا تاریخ 10 دی ماه در ارزیابی فایل های صوتی دروس شرکت نمایید.