تمام مطالب

درس نحو4

درس نحو4 طلابی که درس مبادی 4 (قسمت اول و دوم) را به صورت 5 واحدی گذرانده اند ، برای تکمیل آن و گذراندن درس نحو4 (مبادی 4/3) می توانند با مراجعه به مسئولین انتخاب واحد (اتاق 2217) این درس را انتخاب کلاسی یا به صورت معاف از کلاس انتخاب نمایند. این درس در مدرسه علمیه صالحات شنبه ها از ساعت 12 تا 14 ارائه می شود.

تمدید مهلت گرفتن مرخصی

تمدید زمان مرخصی طلاب گرامی می توانند تا تاریخ 5 مهرماه با مراجعه به سامانه دانش پژوهان اقدام به درخواست مرخصی خود نمایند.

سهولت دسترسی به کاربرگ های آموزشی

کاربرگ های دردسترس طلاب جهت سهولت در امور آموزشی، طلاب محترم می توانند به آدرس www.jz.ac.ir/post/1308 مراجعه و کاربرگ های مور نیاز را دانلود و پس از پر کردن آن به ایمیل مدرسه ارسال نمایند.

اطلاعیه مهم امتحانات

اطلاعیه مهم امتحانات شیوه ی ارزشیابی دروس عمومی تغییر یافت. امتحان میان ترم به امتحان هفتگی تبدیل شد.

ارتباط با مدرسه

ارتباط با ما طلاب محترم می توانند جهت انجام امور آموزشی و فرهنگی تربیتی خود با تماس با کارشناسان ما در ارتباط باشند.