تمام مطالب

ارتباط با مدرسه

ارتباط با ما طلاب محترم می توانند جهت انجام امور آموزشی و فرهنگی تربیتی خود با تماس با کارشناسان ما در ارتباط باشند.

قابل توجه طلاب مدرسه علمیه طیّبات

اطلاعیه مربوط به انواع مرخصی ها

زمان درخواست مرخصی طلاب گرامی می توانند با مطالعه شرایط و ضوابط مرخصی ها در زمان مقرر اقدام نمایند.

اطلاعیه ثبت نام دروس مجدد

ثبت نام امتحانات مجدد طلابی که در نیمسال دوم 97 دروس خود را مجدد شده اند، در صورت وجود درسشان در نیمسال تابستان،می توانند جهت امتحان مجدد ثبت نام نمایند.

قابل توجه طلاب پژوهشگر و یا علاقه مند به پژوهش

طرح پژوهشگران مدرسه علمیّه طیّبات در نظر دارد با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا «سلام الله علیها» طرح تربیت پژوهشگر را برای طلاب این مدرسه اجرا نماید.

مدرسه علمیّه طیّبات برگزار می کند

مسابقه از آفتاب قم تا خورشید طوس ویژه دهه کرامت

مسابقه از آفتاب قم تا خورشید طوس مدرسه علمیّه طیّبات به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت ، میلاد با سعادت حضرت معصومه (سلام الله علیها) و ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام رضا (علیه السلام) مسابقه از آفتاب قم تا خورشیدطوس را در دو بخش برگزار می کند.