آموزش مهارت رایانه

مهارت های رایانه از آن دسته از مهارت های پژوهشی الزامی می باشد. بنابراین طلابی که در ترم آینده (نیمسال دوم 99-98) قصد انتخاب درس روش تحقیق را دارند ، انتخاب مهارت رایانه در ترم جاری (نیمسال اول 99-98) در یکی از کلاس های زیر برای آنها ضروری می باشد.

شرکت برای طلاب نیمسال دوم و سوم اختیاری ولی برای نیمسال چهارم و پنجم الزامی می باشد.

در صورت عدم مراجعه طلاب نیمسال چهارم و پنجم جهت ثبت نام ، آموزش با اختیار خود، یکی از روزهای زیر را انتخاب خواهد کرد.

طلاب محترم جهت ثبت نام تا 31 شهریور فرصت دارند به دفتر آموزش (اتاق 2217) نزد سرکار خانم بهشتی مراجعه یا با شماره تلفن 32112491 تماس بگیرند.

کلاس مهارت رایانه