قابل توجه طلاب مدرسه علمیه طیّبات

نکات مورد توجه و مهم در جلسه امتحان

1

طلاب گرامی می توانند با مطالعه نکات زیر آمادگی لازم جهت شرکت در امتحان را بدست آورند.

نکات مهم ومورد توجه در جلسه_امتحان

1- مکان برگزاری امتحانات
            جنب ساختمان معاونت آموزش ،سالن مجتمع هدی(طبقه زیر مجتمع هدی) می باشد.

2-  حضور طلاب در سالن امتحانات راس ساعت اعلام شده(ساعت ۹ صبح) ،الزامی است.
       لازم است طلاب محترم جهت برقراری نظم وآرامش، ساعت ۸:۴۵ در سالن امتحانات حضور داشته باشند.

3- تأخیر در جلسه مشمول قانون کسر نمره می شود.

4- عدم حضور سر جلسه امتحان به منزله غیبت_غیر_موجه می باشد، در صورتی که به هر دلیلی امکان شرکت در امتحان را ندارید موجه یا غیر موجه دلایل_مکتوب خود را به مسئول امتحانات تحویل دهید .

5-  امکان ورود به جلسه امتحان پس از ۹:۲۰ نمی باشد و برای آن امتحان نمره صفر لحاظ می گردد.

6- همراه داشتن تلفن همراه،کیف،کتاب ،جزوه و...تخلف بوده وبرای آن درس نمره صفر ثبت می گردد.

7- قبل از ورود به سالن  امتحانات، وسایل شخصی خود را در کمدهای قفل داری که به این منظور در ورودی سالن قرارداده شده قرار دهید وک لید آن را نزد خود نگه دارید. آموزش درقبال وسایل شخصی شما هیچ مسئولیتی ندارد.