مدرسه علمیه طیبات برگزار کرد:

کارگاه خودیابی معنوی به منظور تقویت معنویت در خانواده در مدرسه علمیه طیبات برگزار شد

کارگاه خودیابی معنوی سایت

این کارگاه در دو پنج شنبه 9 و 16 اسفند ماه به مدت 8 ساعت در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکارخانم مهری عباسی یزدی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: کارگاه خودیابی معنوی به منظور تقویت معنویت در خانواده ها در دو پنجشنبه 9 و 16 اسفند ماه  با حضور بیش از 50 نفر از طلاب مدرسه علمیه طیبات(نیمه‌وقت صبح)، و برخی از طلاب مدارس و مراکز دیگر، در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهیدبهشتی(ره) برگزار شد.

وی اظهار داشت: در این کارگاه که به مدت 8 ساعت به طول انجامید، جناب آقای مظلومی زاده به سخنرانی پرداخت.

مدیر مدرسه علمیه طیبات( نیمه‌وقت صبح) تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که اکنون خانواده ها به آن روبرو هستند عدم خود آگاهی است، در این کارگاه به بررسی اساسی ترین سوال های انسان که باید به آنها پاسخ داده شود، پرداخته شد

عباسی درمورد هدف از برگزاری این کارگاه، گفت: خود آگاهی به عنوان مهم ترین مهارت در بحث مهارت های زندگی مطرح می باشد و  می توان گفت مهمترین مهارت در بین مهارت های دهگانه برای زندگی، مهارت خود آگاهی است.

مدیر مدرسه علمیه طیبات (نیمه‌وقت صبح) اضافه کرد: شرکت کنندگان در این کارگاه با مباحث زیر آشنا و به بحث و بررسی پرداختند.

مهارت خودآگاهی

اهمیت معنویت در خو دآگاهی

استاد حوزه بیان کردند خودآگاهی معنوی نیازهای زیر را از انسان را برطرف می کند:

• نیاز به معنا و معنای در زندگی.
  • نیاز به امنیت و ایمنی از خطرات
  • نیاز به نیازی به نام خدا
  • نیاز برای دادن و گرفتن عشق واقعی
  • نیاز برای آرامش و پذیرش
  • نیاز به احساس ارزشمندی و تسلط بر زندگی

در ادامه کارکردهای خود آگاهی معنوی و آموزش خود آگاهی معنوی در خانواده  را بیان کردند که خود آگاهی معنوی موارد زیر را به دنبال دارد

• تجربه بیگرانگی
  • مهارت افزایی مقابله ای در خانواده
  • الگو پذیری معنوی

در پایان جلسه به  سوال اساسی مورد بحث که هدف از خلقت انسان چیست پرداخته شد و جواب هایی برای آن داده شد  و طلاب خواستار ادامه اینگونه کارگاه ها شدند.