*مژده ---- طرح تثبیت دروس پایه ---- مژده*

______________________________________________

قابل توجه طلاب حضوری سطح 2 جامعه الزهرا سلام الله علیها

طلاب روزانه (ایرانی و غیرایرانی، تمام وقت و نیمه وقت)

** ثبت نام در اولین دوره طرح تثبیت دروس پایه

طرح تثبیت جهت تقویت بنیه علمی آن دسته از طلابی است که به سبب آموزش مجازی دچار ضعف علمی شده اند.

در این طرح دروس پایه به صورت سرفصل‌محور و بدون محوریت متن آموزشی، به شیوه حضوری ارائه می شود.

شرکت در این طرح اختیاری است.

**شرایط شرکت در اولین دوره طرح تثبیت

1 طلابی که  نمره پایانی(نهایی) نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 ایشان در دروس پایه؛ 10 و بالاتر است و یا در امتحان درس مربوطه  غیبت امتحانی داشته اند؛ مجاز به شرکت هستند؛

2 هر طلبه ای به صورت هم زمان حداکثر می تواند در دو درس از طرح تثبیت شرکت کند؛

3 غیبت مجاز کلاسی مطابق با دروس دو واحدی محاسبه می شود. (طلاب مجرد 4 و طلاب متأهل 6 ساعت)

**نمره تشویقی در طرح تثبیت

شرکت کنندگان پس از شرکت منظم و کامل کردن دوره و کسب امتیاز لازم از آن، به تناسب نمره اخذ شده در طرح تثبیت، از مزیت افزایش 2 تا 4 نمره به درس برخوردار می شوند.

تذکر:

• طلابی که نمره امتحانی ایشان بین 10 تا 12 بوده یا غیبت امتحانی داشته باشند ملزم به شرکت در امتحان مجدد بوده و نمره تشویقی طرح تثبیت طبق ضابطه به نمره امتحان مجدد ایشان اضافه می شود.
  • طلابی که غیبت امتحانی غیر موجه دارند در صورتی که در امتحان مجدد نیمسال اول 1402-1401 نمره قبولی کسب کنند، نمره تشویقی به ایشان تعلق می گیرد.

زمان برگزاری دوره طرح  تثبیت:

از اول تا بیستم شهریور ماه، به صورت حضوری؛ ساعت 8 تا 12

تذکر: این طرح برای عموم طلاب به صورت غیرمتمرکز، پنج شنبه ها در طول سال تحصیلی اجرا خواهد شد؛ برنامه کلاسی و امتحانی  طرح غیر متمرکز متعاقبا اعلام خواهد شد.

زمان برگزاری امتحان: 21 و 22 شهریور ماه

زمان و شیوه ثبت نام در دوره تثبیت

زمان ثبت نام: از یکشنبه ۸ مرداد، ساعت  12 تا سه شنبه، 10 مرداد، ساعت 12

از طریق سامانه دانش پژوهان/ گزینه ثبت درخواست / ثبت درخواست جدید / ثبت نام در طرح تثبیت دروس پایه سطح 2

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به فایل زیر مراجعه کنید.

تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام الله علیها

**********************************

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.

**********************************