نکات مورد توجه در حذف و اضافه

اطلاعیه حذف و اضافه

حذف و اضافه نیمسال اول 99-98 از تاریخ 4 مهر ساعت 11 صبح شروع و تا تاریخ 5 مهر ساعت 12 شب ادامه دارد. جهت مشاهده نکات مورد توجه در حذف و اضافه کلیک کنید.

1. در حذف و اضافه خود دقت نمایید زیرا بعد از این زمان، هیچ حذف و اضافه ای توسط آموزش صورت نمی گیرد.

2.حذف و اضافه فقط در سه درس و در مهلت مقرر انجام می شود و حذف درس ، بعد از این مهلت از طرف طلبه مساوی با نمره صفر است

3. طلبه می تواند با رعایت حداقل وحداکثر تعداد واحدهای انتخابی درهر نیمسال تحصیلی در زمان حذف و اضافه ،حداکثر:

الف :سه درس دیگر را انتخاب،یا

ب :سه درس انتخابی خود را حذف،یا

ج :سه درس انتخابی را با سه درس دیگرجابجا کند.

4. اگر در زمان حذف و اضافه درسی را حذف و سپس درسی را اضافه کنید، غیبت های درس حذف شده به درس انتخاب شده ، منتقل خواهد شد.

نکته : با توجه به انتقال غیبتها ( از درس حذف شده به درس اضافه شده ) حضور در کلاس درس انتخاب واحد شده تا زمان حذف و اضافه الزامی است .

5.بعد از حذف و اضافه به تخلفات انتخاب واحد رسیدگی می شود لذا جهت اطلاع از برنامه انتخاب واحد نهایی خود، حتماً 3 روز بعد از حذف و اضافه به سایت مراجعه فرمائید.عدم اطلاع از برنامه اصلاح شده و عواقب آن بر عهده ی طلبه می باشد

6. حذف و اضافه شامل طلاب ورودی (اعم از پذیرش، انتقال از شهرستان و بازپذیری) نمی باشد.