برگزاری مسابقه جذّاب و مفرّح نوای شادی، مدرسه علمیّه طیّبات"

مسابقه جذّاب و مفرّح نوای شادی برگزار شد.

image_2018_12_18-8_34_35_476_SSe

مدرسه علمیه طیبات در سالروز میلاد امام حسن عسکری(علیه السلام مسابقه جذاب و مفرحی را برگزار کرد.

به مناسبت ولادت امام حسن عسکری (علیه السلام) و با همت بخش تربیتی- فرهنگی "مدرسه علمیّه طیّبات"، جشن میلاد به همراه مسابقه ی نوای شادی باحضور سرکار خانم راشدی (مداح و داور محترم) وشرکت ۷ نفراز مداحان اهل بیت(علیهم السلام) و همکاران وطلاب معزّز ،روز یکشنبه۲۵ آذر ۹۷، مصادف با هشتم ربیع الثانی ساعت ۱۰ در سالن جلسات زیرزمین ساختمانی شهید بهشتی (ره )، برگزار شد.

آغاز مراسم با حضور  طلاب مدرسه علمیّه طیبّات و مسئولین و کادر مدرسه و سرکار خانم راشدی بود، کلیپی صوتی تصویری پخش شد و در ادامه سرکار خانم راشدی به توضیح برنامه و نحوه برگزاری مسابقه پرداختند.

سپس مداحان شرکت کننده در مسابقه در زمان مقرّر به مداحی و مولودی خوانی پرداخته و فضای شاد و معنوی  ایجاد کردند.

در پایان از مداحان شرکت کننده تجلیل شد و محفل  با ذکر صلوات و دعای فرج و پذیرایی از شرکت کنندگان خاتمه یافت.